neteller ไทยพาณิชย์

Apr 10

Neteller ไทยพาณิชย์

วิธีฝากเงินเข้า forex4you ผ่าน Internet banking ของ SCB (เงินเข้าทันที) neteller ไทยพาณิชย์.

วิดีโอ neteller ไทยพาณิชย์Opladen is dan weer goedkoper en gaat voor beide kaarten op talloze manieren, waaronder een kosteloze bankoverschrijving en via Ideal (1%).

Wachtwoord vergeten? Heb je nog geen account? Registreer nu!

Related Posts: Creditcardอ่านเพิ่มเติมเกี่ยวกับ neteller ไทยพาณิชย์

Bij het Engelse Neteller is het mogelijk om een zowel een virtuele als plastic prepaidcard te krijgen. Neteller is een wereldwijd betaalnetwerk dat verschillende kaarten aanbiedt.

Om een prepaidkaart aan te vragen moet u eerst een account (e-wallet) openen via Neteller. Vervolgens selecteert u de prepaidcard.

Met de kaart kunt u overal betalen waar u het Mastercardlogo ziet. Ook krijgt u een fysieke kaart thuisgestuurd, zodat in winkels kan worden betaald.

Virtual Prepaid Mastercard

Met de virtuele kaart kan maximaal €720 worden uitgegeven. Daarna houdt hij op te bestaan. Het eerste virtuele exemplaar is gratis, opvolgende kaarten kosten telkens €2,50.

Voor de plastic pas betaalt u eenmalige aanschafkosten van 8 pond. U kunt hem onbeperkt opwaarderen. Let op: gebruikt u de kaart langer dan 14 maanden niet, dan worden er extra kosten aangerekend. Deze zijn behoorlijk fors. Ook de kaart opzeggen kost meer dan gebruikelijk.

Opladen is dan weer goedkoper en gaat voor beide kaarten op talloze manieren, waaronder een kosteloze bankoverschrijving en via Ideal (1%).

Speciale voordelenBeperkingen> Vraag de Net+ Prepaid Mastercard aan!

Source: https://www.creditcardvergelijking.nl/mastercard/neteller-mastercard/


neteller ไทยพาณิชย์